Velkommen til vår Blogg

Til hjemmesiden: Hallingdal Hundeklubb

tirsdag 4. januar 2011

35 år!

I år er Hallingdal Hundeklubb 35 år!
På hjemmesiden er det laget en fotobok og en historieside med tilbakeblikk. Vi dykker ned i arkivet, scanner gamle bilder, finner gullkorn i gamle klubbladet Labben og protokollene. Dette er tidkrevende, så alt blir ikke ferdig nå. Men det vil komme litt etter litt.
Har du bilder, historier eller andre ting å bidra med? Send en e-post.
Vi har fått et godt tilbud fra Handlers.no om treningsvest, les mer om det på hjemmesiden. Det er fellesbestilling på dette.
Nå er det snart årsmøte, 13. februar. Viktig å møte opp! Har du forslag til saker som skal tas opp, eller kandidater til valg eller annet som angår årsmøtet, må du komme med det nå, tidsfristen snart ute.
Om en drøy uke er det innendørstrening. Det blir en fin gjeng, men det er plass til mange fler, derfor er det fremdeles mulighet til å melde seg på.
Foredrag med Østlie er i februar, så det er fint om dere sender påmelding pr e-post staks om dere kommer. Vi må spre reklame om foredraget så mye som mulig! Fint om dere deler det på facebook eller på annen måte.
Vi trenger også å spre gruppen vår på facebook. Alle som har interesse for hund kan delta i gruppen, trenger ikke være medlem i HHK. Dette er for å spre informasjon om aktivitetene våre og kanskje få flere medlemmer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar