Velkommen til vår Blogg

Til hjemmesiden: Hallingdal Hundeklubb

søndag 13. februar 2011

Årsmøtet

I dag ble årsmøtet avholdt. Det var ikke så mange som tok turen ut i kulda, men vi 9 som var der hadde et fint møte. Synd ikke medlemmene møter opp, det er jo da saker skal drøftes. Riktig nok var det morsdag, men...
Referat fra møtet kommer på hjemmesiden snart, og det blir også sendt pr. e-post til dem vi har adressen til. Av møtereferater som ligger på nett, er det i blandt litt redigert med hensyn til offentligheten. Men medlemmene kan når som helst få tilgang på protokoll og regnskapet.
Nå er det bare en uke, vel så, til foredraget. Dem som ikke har meldt seg på hittil, kan fremdeles melde seg på. Vi har jo nå oversikt over antallet som kommer, og at det blir foredrag. Så fortsett med å reklamere!
Torsdag er det trening på Natten igjen, denne gang er det øvelsen Dekk som står for tur. Siste kveld er 3. mars, og da avslutter vi det hele med en tur På Hjørnet etter trening.
På hjemmesiden står det om lydighet`s gradene og øvelsene som er med i hver klasse. Ta en titt, kanskje du snart er i mål med bronsemerket... ;-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar